Kryetari Cungu përcjell stërvitjet e futbollistëve të Otrant.

0

Kryetari i komunës Cungu ishte dje në stërvitjet e klubit të futbollit Otrant-Olympic duke japë edhe njehë rit përkrahje futbollistëve të Ulqinit të cilët do të luajnë të mërkurën me Rudarin e Pljavljes.

Ai në faqen e tij të facebookut shkruan:

Sot kam përcjell stërvitjet përfundimtare të klubit të futbollit Otrant-Olympic i cili të mërkurën ne ora 17:30 do të luaj me Rudarin prej Plevlës. Kjo është arritja më e madhe ne historinë e futbollit të Komunës së Ulqinit prandaj ju ftoj të gjithëve që ta përcjellim ndeshjen dhe t’iu japim përkrahjen maksimale djelmoshave tanë. Le ta mbështesim ekipin tonë në përpjekjen për të realizuar ëndrrën e futjes në ligën e parë të Malit të Zi.