Klubi i karatesë “REI” renditet dyti në turneun Budvës

0

Klubi i karatesë ”REI” me 21.11.2015 mori pjesë në turneun e karatesë “Kupa e Çlirimit të Budvës 2015” në të cilin morën pjesë 19 klube dhe mbi 250 garues.

K.K. “Rei” u rëndit i dyti në rënditjen e pergjithshme . Ky është një sukses i madh për klubin duke marr parasysh se K.K “Rei” mori pjesë me garues të gjeneratave të reja.

Garuesit arritën të kurorzohen me 12 medalje të arta, 13 medalje të a rgjendta dhe 1 medalje të bronzit.

Në disiplinat individuale dhe ekipore në kata dhe luftra Klubit të karatesë “Rei” i takoi dhe një kupë.

Trajnerët përgëzojnë garuesit për rezultatet e arritura.

 

kk Rei2