KKSH: Lajmërim për programet e studimit Master Profesional dhe Shkencor

0

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi bën të ditur listën e programeve të studimit për Master Profesional dhe Shkencor, për të gjithë kandidatët e interesuar që studimet e tyre Master t’i vazhdojnë në Republikën e Shqipërisë.

Listën e programeve ekzistuese mund ta shihni këtu: >>programet për master  << .

Të gjithë të interesuarit, duke u bazuar tek drejtimet përkatëse të renditur në listën e lançuar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit e Republikës së Shqipërisë, i lusim të na dërgojnë preferencën e tyre duke na dërguar mesazh në e-mailn tonë: knsh@t-com.me ,  apo duke na telefonuar në numrat:  030 411 302 , 069 333 663, web: www.knsh.me

 

VKM-868-23102015

 

Me respekt,
Faik Nika
SEKRETAR