Kallaba Company hap marketin e rinovuar në qendër të qytetit

0

Në të njëjtin vend ku kishte objektin e vet për shumë vite,  Kallaba Company hapi sot marketin e ri në qendër të qytetit.

Objekti i vjetër u rindërtua dhe u modernizua plotësisht, dhe tani ofron tregtim në një ambient edhe më të këndshëm.

Në foto e publikuara në facebook nga pronari Lam Kallaba, duket se me këtë rast ka pasur edhe një ceremoni modeste të fillimit të punës.

Pronarit dhe puntorëve u urojmë sukses dhe punë të mbarë!