Nimanbegu për rastin K1- E gjithë procedura është e inskenuar në dëm të Komunës...

0
Të nderuar përfaqësues së mediave dhe e në veçanti të nderuar bashkëqytetarë të mi nga Komuna e Ulqinit, dëshiroj t’u informoj se kompania „Rekreaturs“ nga Budva, anëtare e grupit Atlas, para disa ditësh e ka...

Fondacioni Lukaj mbështet financiarisht studentët Shqiptarë nga Mali i Zi

0
RIT Kosovo (A.U.K), i njohur më herët edhe si Universiteti Amerikan në Kosovë, është institucioni i vetëm jofitimprurës iarsimit të lartë në Kosovë, me ligjërata tërësisht në gjuhën angleze, icili ofron diplomë Amerikane të...

Forca përkrah protestën e qytetarëve për mbrojtjen e Ulqinit

0
Kumtesë për opinion   Sot para Komunës së Ulqinit një grup i qytetarëve protestuan kundër devastimit të lokaliteteve më me vlerë siç janëPylli i pishave dhe Ullishta. Forca e Re Demokratike i bashkëngjitet protestës dhe gjithashtu përkrahë si gjithmonë si ka përkrahë, iniciativat e ngjajshme të cilat synojnë mbrojtjen e hapësirës dhe mbrojtjen e mjedisit. Mjedisi është diçka  më me vlerë që ka komuna jonë e me devastimin, degradohet ambienti i cili...

Forca uron muajin e Ramazanit

0
Urim me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit Kam kënaqësinë që në emrin tim personal dhe në emër të Forcës së Re Demokratike të Ju uroj këtë muaj të agjërimit gjithë besimtarëve të fesë...

Klubi i taekwondosë “Ulqini” kthehet me 23 medalje nga turneu në Tiranë

0
Tjetër vikend i sukseshëm për klubin e Taekwondo-së Ulqini. Të shtunën me 04.05.2019 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së "Top Tirana Open 2019". Në këtë aktivitet sportiv u paraqiten...

Vazhdon shkatërrimi i Ulqinit. Devastim c’njerzor i pjesës më atraktive të qytetit

0
Shkatërrimi i zonave më atraktive të Ulqinit është në vazhdim e sipër, kësaj radhe me devastimin e një pjese të Pyllit të Pishave nga investitori Sabahudin Beqiroviq. Reagimi i parë ka ardhur nga Lëvizja Qytetare...

Mbrëmje autoriale me poetin Hajredin Kovaçi në QKI “Malësia”

0
Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve "Art Club" në bashkëpunim me Qendrën Kulturore-Informative "Malësia" do të organizojnë mbrëmje autoriale me poetin Hajredin Kovaçi, të hënën, më 29 prill 2019, ora 20:00, në QKI "Malësia" -...

Drejtoria e Tatimeve: Ndërmarrja “Veprimtaritë komunale” nuk kryen obligimet. Kërcënohet falimentimi

0
Ndërmarrja publike “Veprimtaritë komunale” në Ulqin, gjendet pranë falimentimit si rezultat i mos shlyerjes së detyrimeve tatimore, kanë kumtuar nga Drejtoria e Tatimeve. Ndërkohë, Komuna e Ulqinit këto detyrime është duke i paguar me rregull,...

Forca shyrton gjendjen në ndërmarrjet publike. Në plan edhe analizimi i punës së koalicionit...

0
KUMTESË PËR MEDIA Mbrëmë me 22.04.2019 me fillim në ora 19:00 u mbajt mbledhja e rregullt e Këshillit Qendror të Forcës së Re Demokratike. Në mbledhje u aprovua raporti financiar  për vitin 2018 dhe u shqyrtuan pikat e rendit të ditës si dhe situata në...

Egjipti fitues i FED Cup 2019

0
Në klubin e tenisit Bellevue përfundoj turneu Fed Cup 2019. Skuadra Egjiptase u shpall fituese e turneut duke mposhtur ekipin e Norvegjisë në një lojë pothuajse të barabart deri në fund. Loja e cifteve (...