ARTIKUJT E FUNDIT

Forca përgëzon partitë shqiptare për marrëveshjen e arritur në Tuz

Të nderuar bashkëkombas, Të nderuar liderë dhe votues të ASH, LDSH dheUDSH Forca e Re Demokratike e përgëzon arritjen e marrëveshjes në mes të subjekteve shqiptare nëkomunën e Tuzit. Jemi te bindur se Alternativa Shqiptare, UnioniDemokratik i...

Gjeka: Ska pare për Vit Të Ri, Ulqinakët do të bëjnë “shtimung” vet.

Mungesa e mjeteve financiare është arsyeja kryesore pre këtij vit Organizata Turistike nuk do të organizojnë pritjen e vitit të ri në të hapur, thotë drejtori i OT Fatmir Gjeka për “Vijesti”...

RDA-UBA realizoi me sukses trajnimin dyditor për sektorin civil

KUMTESË PËR MEDIA Agjensioni për zhvillim rajonal – Ulqin Biznes Asociacioni(RDA - UBA) ka realizuar me sukses tajnimin dy ditorë për organizatat e sektorit civil me temë „Përvojat e buxhetimit participativ“, me 15. dhe 16. maj të vitit 2019. Qëllimi i trajnimit ishte përforcimi i kapaciteteve të përfaqësuesve...

Klubi i taekwondo-së “Ulqini” fiton kupën e vendit të parë në “Podgorica Open 2019”

TAEKWONDO TEAM ULQINI Të shtunën me datë 18.05.2019 në Podgoricë u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së.  "PODGORICA OPEN 2019" Në këtë aktivitet sportiv të sportit të Taekwondo-së u paraqitën 300 garues nga 30...

Nimanbegu për rastin K1- E gjithë procedura është e inskenuar në dëm të Komunës...

Të nderuar përfaqësues së mediave dhe e në veçanti të nderuar bashkëqytetarë të mi nga Komuna e Ulqinit, dëshiroj t’u informoj se kompania „Rekreaturs“ nga Budva, anëtare e grupit Atlas, para disa ditësh e ka...

Fondacioni Lukaj mbështet financiarisht studentët Shqiptarë nga Mali i Zi

RIT Kosovo (A.U.K), i njohur më herët edhe si Universiteti Amerikan në Kosovë, është institucioni i vetëm jofitimprurës iarsimit të lartë në Kosovë, me ligjërata tërësisht në gjuhën angleze, icili ofron diplomë Amerikane të...

Forca përkrah protestën e qytetarëve për mbrojtjen e Ulqinit

Kumtesë për opinion   Sot para Komunës së Ulqinit një grup i qytetarëve protestuan kundër devastimit të lokaliteteve më me vlerë siç janëPylli i pishave dhe Ullishta. Forca e Re Demokratike i bashkëngjitet protestës dhe gjithashtu përkrahë si gjithmonë si ka përkrahë, iniciativat e ngjajshme të cilat synojnë mbrojtjen e hapësirës dhe mbrojtjen e mjedisit. Mjedisi është diçka  më me vlerë që ka komuna jonë e me devastimin, degradohet ambienti i cili...

Forca uron muajin e Ramazanit

Urim me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit Kam kënaqësinë që në emrin tim personal dhe në emër të Forcës së Re Demokratike të Ju uroj këtë muaj të agjërimit gjithë besimtarëve të fesë...

Klubi i taekwondosë “Ulqini” kthehet me 23 medalje nga turneu në Tiranë

Tjetër vikend i sukseshëm për klubin e Taekwondo-së Ulqini. Të shtunën me 04.05.2019 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së "Top Tirana Open 2019". Në këtë aktivitet sportiv u paraqiten...

Vazhdon shkatërrimi i Ulqinit. Devastim c’njerzor i pjesës më atraktive të qytetit

Shkatërrimi i zonave më atraktive të Ulqinit është në vazhdim e sipër, kësaj radhe me devastimin e një pjese të Pyllit të Pishave nga investitori Sabahudin Beqiroviq. Reagimi i parë ka ardhur nga Lëvizja Qytetare...

Mbrëmje autoriale me poetin Hajredin Kovaçi në QKI “Malësia”

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve "Art Club" në bashkëpunim me Qendrën Kulturore-Informative "Malësia" do të organizojnë mbrëmje autoriale me poetin Hajredin Kovaçi, të hënën, më 29 prill 2019, ora 20:00, në QKI "Malësia" -...

Drejtoria e Tatimeve: Ndërmarrja “Veprimtaritë komunale” nuk kryen obligimet. Kërcënohet falimentimi

Ndërmarrja publike “Veprimtaritë komunale” në Ulqin, gjendet pranë falimentimit si rezultat i mos shlyerjes së detyrimeve tatimore, kanë kumtuar nga Drejtoria e Tatimeve. Ndërkohë, Komuna e Ulqinit këto detyrime është duke i paguar me rregull,...