ARTIKUJT E FUNDIT

Forca përgëzon partitë shqiptare për marrëveshjen e arritur në Tuz

Të nderuar bashkëkombas, Të nderuar liderë dhe votues të ASH, LDSH dheUDSH Forca e Re Demokratike e përgëzon arritjen e marrëveshjes në mes të subjekteve shqiptare...

Gjeka: Ska pare për Vit Të Ri, Ulqinakët do të...

Mungesa e mjeteve financiare është arsyeja kryesore pre këtij vit Organizata Turistike nuk do të organizojnë pritjen e vitit të ri në...

RDA-UBA realizoi me sukses trajnimin dyditor për sektorin civil

KUMTESË PËR MEDIA Agjensioni për zhvillim rajonal – Ulqin Biznes Asociacioni(RDA - UBA) ka realizuar me sukses tajnimin dy ditorë për organizatat e sektorit civil me temë „Përvojat e buxhetimit participativ“, me 15. dhe 16. maj...

Klubi i taekwondo-së “Ulqini” fiton kupën e vendit të parë në...

TAEKWONDO TEAM ULQINI Të shtunën me datë 18.05.2019 në Podgoricë u mbajt turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së.  "PODGORICA OPEN 2019" Në këtë aktivitet sportiv...

Nimanbegu për rastin K1- E gjithë procedura është e inskenuar në...

Të nderuar përfaqësues së mediave dhe e në veçanti të nderuar bashkëqytetarë të mi nga Komuna e Ulqinit, dëshiroj t’u informoj se kompania „Rekreaturs“ nga...

Fondacioni Lukaj mbështet financiarisht studentët Shqiptarë nga Mali i Zi

RIT Kosovo (A.U.K), i njohur më herët edhe si Universiteti Amerikan në Kosovë, është institucioni i vetëm jofitimprurës iarsimit të lartë në Kosovë, me...

Forca përkrah protestën e qytetarëve për mbrojtjen e Ulqinit

Kumtesë për opinion   Sot para Komunës së Ulqinit një grup i qytetarëve protestuan kundër devastimit të lokaliteteve më me vlerë siç janëPylli i pishave dhe Ullishta. Forca e Re Demokratike i bashkëngjitet protestës dhe gjithashtu përkrahë si gjithmonë si ka përkrahë, iniciativat e ngjajshme të cilat synojnë mbrojtjen e hapësirës dhe mbrojtjen...

Forca uron muajin e Ramazanit

Urim me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit Kam kënaqësinë që në emrin tim personal dhe në emër të Forcës së Re Demokratike të...

Klubi i taekwondosë “Ulqini” kthehet me 23 medalje nga turneu në...

Tjetër vikend i sukseshëm për klubin e Taekwondo-së Ulqini. Të shtunën me 04.05.2019 në Tiranë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së...

Vazhdon shkatërrimi i Ulqinit. Devastim c’njerzor i pjesës më atraktive të...

Shkatërrimi i zonave më atraktive të Ulqinit është në vazhdim e sipër, kësaj radhe me devastimin e një pjese të Pyllit të Pishave nga...

Mbrëmje autoriale me poetin Hajredin Kovaçi në QKI “Malësia”

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve "Art Club" në bashkëpunim me Qendrën Kulturore-Informative "Malësia" do të organizojnë mbrëmje autoriale me poetin Hajredin Kovaçi, të hënën,...

Drejtoria e Tatimeve: Ndërmarrja “Veprimtaritë komunale” nuk kryen obligimet. Kërcënohet falimentimi

Ndërmarrja publike “Veprimtaritë komunale” në Ulqin, gjendet pranë falimentimit si rezultat i mos shlyerjes së detyrimeve tatimore, kanë kumtuar nga Drejtoria e Tatimeve. Ndërkohë, Komuna...