Haxhinjtë ulqinakë sonte në Ulqin

0

Haxhinjtë ulqinakë pritet të mbërrijnë sonte në Ulqin, pas kryerjes së haxhit.

Lajm.me mëson se avioni i tyre sapo ka zbritur në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”. Pritet që së shpejti të marrin autobusin për Ulqin dhe pas disa orësh të arrijnë në Ulqin.

Të gjithë janë në gjendjë të mirë shëndetësore.