Gazeta britanike publikon 6 fotot më të bukura të Bajramit. Ndër to edhe një shqiptare

0
Prishtinë

Gazeta prestigjoze britanike “The Guardian” ka treguar 8 fotografitë më të bukura, sipas saj, për Bajram.

Ndër këto foto është dhe njëra e realizuar në Prishtinë nga ana e fotografit Armend Nimani.

Në foton e gjashtë në rradhë shkruhet “Prishtinë, Kosovë -Djem te rinj duke marrë pjesë në faljen e Bajramit në xhamin e “Sulltan Mehmet Fatih”.

E veçanta e këtyre djemve është se ata duken në foto të buzëqeshur, si dhe kanë kombinuar në veshje elementë kombëtarë me ata fetarë