Fronti Demokratik: UÇK është njësoj is Shteti Islamik dhe Al-Kaida

0

Zyrtari i Fronti Demokratik Milun Zogoviq, (më saktësidht nga partia Demokratike Popullore e Millan knezehviq), ka dalë sot me një deklaratë për media në të cilën kanë kërkuar që kryeministri Dushko Markoviq të shkarkojë ministrin për të drejtat e njeriut dhe popujt pakicë, Mehmet Zenka. Arsyeja për këtë , sipas Zogoviq, është deklarata e ministrit se në festimet e fitores të dielen mbrëma në Tuz nuk kishte asgjë problematike.

Zogoviq thotë se thirrjet që ngrisin lart Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës janë njëjtë me thirrjet për Shtetin Islamik dhe Al-Kaidën, prandaj edhe duhet të sanksionohen!