Fotografi të rralla të malësorëve shqiptarë në Romë, viti 1937 (foto)

0

Në këto fotografi bardh e zi të shkrepura në Romë në vitin 1937 shihen malësorët nga Shqipëria me veshjet e tyre tradicionale.

Fatkeqësisht nuk ka shumë detaje se cila ka qenë arsyeja e udhëtimit të tyre atje, gjithë çka dihet është vetëm viti dhe vendi se ku janë bërë këto fotografi.

 

 

 

 

/lajmi.net/