Forca uron Ditën e gazetarëve

0

Me rastin e Ditës së gazetarëve në Mal të Zi, mesazh urimi ka dërguar Forca e Re Demokratike . “ Në këtë datë të shënuar ju uroj dhe përgëzoj për punën tuaj të palodhëshme për të informuar qytetarët . Misionin tuaj të vështirë e respektojmë pa masë dhe dëshirojmë që puna juaj në të ardhmen  të jetë edhe më e vlerësuar në shoqërinë tonë.”, thuhet në urimin e nënshkruar nga kryetari Nazif Cungu.