Forca: Urim për muajin e madhërueshëm të Ramazanit

0

Forca e Re Demokratike i uron besimtarët e fesë islame me rastin e muajit të madhërueshëm të Ramazanit.

“ Të nderuar,

Të gjithë besimtarëve të fesë islame i uroj për shumë vjet muajin e bekuar të Ramazanit, duke u dëshiruar shëndet dhe mbarësi në familjet e veta.

Zoti ua shtoftë të mirat dhe u lehtësoftë përballimin e agjerimit.

Edh një herë URIME dhe për hajr muaji i Ramazanit! “

 

…thuhet në komunikatën për media të kësaj force politike të nënshkruar nga kryetari Nazif Cungu.