Forca përgëzon partitë shqiptare për marrëveshjen e arritur në Tuz

0

Të nderuar bashkëkombas,

Të nderuar liderë dhe votues të ASH, LDSH dheUDSH

Forca e Re Demokratike e përgëzon arritjen e marrëveshjes në mes të subjekteve shqiptare nëkomunën e Tuzit.

Jemi te bindur se Alternativa Shqiptare, UnioniDemokratik i Shqiptareve dhe Lidhja DemokratikeShqiptare do te kene sukses te plote ne zgjedhjetlokale te 3 marsit.

Ftojmë të gjithe shqiptaret e Malësisë që tëpërkrahin Listën e përbashket shqiptare dhe tëtregojne unitet per te miren e banoreve te kesajzone.

Ky bashkim eshte edhe rezultat i kerkesave tediaspores shqiptare dhe fitorja do te jete e sigurtenese Diaspora ne menyre masovike jep kontributin e vete. Prandaj I ftojme qe te vijne dhe te japin votenper nje fitore te bindshme te shqiptareve teKomunes se Tuzit, per nje te ardhme me te mire tevendlindjes se tyre, per nje te ardhme ku do tendalohet shperngulja masovike e te rinjeve tane.

Nënshkrimi i kësaj marrëveshje është vazhdimsi e integrimeve te subjekteve shqiptare, ku permes koalicionit Shqiptaret e Vendosur eshte arriturformimi i Komunes se Tuzit.

Me respekt,

Kryetar Nazif Cungu