Forca ju uron Pashkët të gjithë besimtarëve katolik

0

Kumtesë për media

Forca e Re Demokratike ju uron të gjithë besimtarëve katolik Gëzuar për shumë mot Pashkët.

Urojmë që kjo festë të sjellë në votrat tuaja dashuri, lumturi, paqe dhe miqësi.

 

Me respekt,

Kryetari i Forcës së ReDemokratike

Nazif Cungu