Flamuri i Shqipërisë Etnike në Beograd

0

Flamuri që u valëvit në stadiumin e Beogradit me hartën e Shqipërisë etnike, shqiponjën dhe portretin e Ismail Qemalit. Ndërkohë pritet që ndeshja të vazhdojë!