Faruk Resulbegoviq zgjidhet prokuror i Prokurorisë themelore në Ulqin

0

Kandidatët për prokurorë të Prokurorive themelore të Podgoricës, Plevlës, Kotorrit, Ulqinit dhe Rozhajës, bënë sot betimin përpara kryetarit të Këshillit të prokurorisë Ivica Stankoviq.

Ndër to ishte edhe prokurori i Prokurorisë themelore në Ulqin Faruk Resulbegoviq.