Falja e namazit të Bajramit në Tiranë (foto)

0
[vc_column_text]Ceremonia e faljes së namazit të Bajramit u organizua si çdo vit në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, ku mijëra besimtarë ishin pjesë e festimeve dhe faljes së namazit të Bajramit.[/vc_column_text]
[vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”2470,2471,2472,2473,2474″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” img_size=”large”]