Është hapur konkurimi për studimet master në Shqipëri

0

Ministria e Arsimit dhe Sportit e Shqipërisë ka shpallur procedurën e konkurimit për Master për studentët nga trojet shqiptare, ka njoftuar Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve. Bëhet e ditur se konkurimi do të jetë i hapur deri më 10 nëntor.

Informata më të hollësishme mund të gjeni këtu.