Emrat e rrugëve të miratuara nga Kuvendi Komunal

1

Me shumicën e votave, të hënën Kuvendi Komunal miratoi vendimin për emërtimin e pjesës së mbetur të rrugëve në Ulqin.

Në listën poshtë mund të gjeni emrat e miratuar.

Bashkësia  e parë lokale,

 1. Mujo Ulqinaku – Cakuli
 2. Kadi Hysejn Mujali
 3. Dinko Franetoviq
 4. Edith Durham
 5. Sabataj Cevi
 6. Antonio Baldaçi
 7. Marko Popoviq
 8. Arnold Von Harff
 9. Qazim Resulbegoviq
 10. Cafo Begu
 11. Radovan Zogoviq
 12. Pavle Mijoviq

Bashkësia e dytë lokale,

 1. Bulevardi Gjergj Kastrioti Skenderbeu
 2. Ali Riza Ulqinaku
 3. Ymer Prizreni
 4. Dul Shurdha
 5. Mehmet Beci
 6. Sami Frashëri
 7. Mehmet Gjyli
 8. Bulevardi Teuta
 9. Ura Teuta (Ura e re)
 10. Ura mbi Port Milenë (Ura e vjetër)
 11. Gjerana 30
 12. Meraja 1
 13. Flamingo
 14. Fiqri Hasanaga
 15. Ali Podrimja
 16. Rruga 28.12.1990
 17. Nënë Tereza
 18. Simon Filipaj

Tashmë procesi i emërtimit të rrugëve ka përfunduar, dhe pritet vetëm shpallja në Buletinin Zyrtar.

Pas më tepër se një dekade, ku pati një sërë opstruksionesh nga Ministria e Kulturës, u desh një punë këmbëngulëse e Komisionit komunal për emërtime dhe sidomos kryetarit të Kuvendit Fuad Haxhibeti, që cdo të përfundojë me konsenzus dhe në të mirë të trashigimisë kulturoro-historike të qytetarëve të Ulqinit.

1 Koment

 1. Shume ne rregull emertimi i rrugeve, po shpijat qe nuk kan numra? Pse bahen punet mbrapsht ne ket qytet?

Comments are closed.