EEMZ: Sot një pjesë e Ranës pa rrymë

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Për shkak të punimeve në nënstacionin “Meterizi 4”, shkolla fillore Boshko Strugar dhe një pjesë e Ranës do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike.

Ndërprerja fillon në ora 8.30 dhe do të zgjas deri në 15.30, njoftojnë nga EEMZ.