EEMZ: Ndërprerje e energjisë në Pinjesh

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Për shkak të vendosjes së matësave të ri elektrik, nesër në disa pjesë të Ulqinit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, njoftojnë nga EEMZ.

Ndërprerje do të ketë rruga Ivan Milutinoviq dhe Pinjeshi, prej orës 8.00 deri në orën 18.00.