Deri në mesjavë kohë kryesisht me diell

0

Për fundjavë meteorologët parashikojnë kohë kryesisht të thatë dhe me diell, e cila pritet të zgjasë të paktën deri në mesin e javës së ardhshme.
As temperatura nuk do të pësojë ndryshime dhe do të silllet rreth mesatares prej 25 gradë celzius.