Derdhja e Bunës hapet përsëri

0

Pas ndërhyrjes së eskavatorit grykëderdhja e djathtë e lumit Buna , e cila u mbyll para dy ditëve, është hapur sot përsëri.

Kjo u mundësua pasi Drejtoria e ujrave autorizoi Komunën e Ulqinit dhe NP të Mirat Detare për të zgjidhur urgjentisht situatën të cilën duhej ta kishte zgjidhur vetë kohë më parë.