Brajeviq i shoqëruar nga krajanët inspekton rikonstruktimin e rrugës

0

Këto ditë po kryhen disa punime në rrugën që lidh Krajën me Anën e Malit, të cilat po financohen nga Drejtoria për komunikacion.

Në inspektim të punimeve ishte Ministri i transporteve dhe kryetari i Socialdemokratëve Ivan Brajoviq, si dhe kryetari i këtij grupacioni në Krajë, drejtori i shkollës Beqir Berjasheviq, me bashkëpuntorët e tij që kryesisht janë antarë të kolektivit të shkollës.

Pas 25 viteve pluralizëm, në zgjedhjet e fundit rreth 70% e krajanëve votuan partitë malazeze, kurse me 28 Nëntor nuk u ngrit as flamuri kombëtar.

 

Foto: Socialdemokrate Bar