After Beach Parties: Sonte Roland Bartha dhe DJ Millok

0

Në kuadër të festifalit After Beach Parties në qytetin tonë, sonte në Sanbox do të performojë DJ Roland Bartha, kurse në D’Olcinium DJ Millok.

Bartha është DJ nga Ibica dhe po zhvillon një miniturne në Mal të Zi, ku përvec Ulqinit ka pasur angazhime edhe në Budva.

Për DJ Millok është e tepërt të shkruajmë pasi qytetarët tanë e njohin shumë mirë.