Adrian Lulgjuraj do të konkurojë në “Festivalin e Këngës” (video)

0

Këngëtari i njohur nga Ulqini Adrian Lulgjuraj, do të konkurojë edhe këtë vit në spektaklin “Festivali i Këngës” që do të mbahet në Tiranë me 27 dhjetor.

Ai në festival do të marrë pjesë me këngën “Jeto dhe ëndërro”, të cilën e ka inçizuar pas tre viteve pushim. Fituesi i këtij festivali do ta përfaqësojë Shqipërinë në Eurosong, ku Lulgjuraj edhe ishte përfaqësues tre vite me parë pasi së bashku me Bledar Sejkon triumfuan në finale me këngën “Identitet” .

Këngën e re mund ta ndiqni më poshtë.