Fituesit e kuotave për studime në Shqipëri

  0

  Ministria e Arsimit dhe Sportit e Shqipërisë ka shpallur listën e kandidatëve shqiptarë nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja, fitues në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë si dhe në programe të integruara të ciklit të dytë, në institucionet arsimore të larta publike.

  Ne ju sjellim të plotë listën e studentëve fitues nga Mali i Zi, fakultetet dhe programet e studimeve ku janë pranuar.

  IAL Emri i fakultetit Programi i studimit Emri mbiemri
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Cikli Parashkollor Adena Gazmen Taipoviq
  USH Fakulteti Ekonomik Turizëm Adnan Osmani
  USH Fakulteti i Gjuheve te huaja Anglisht Aferdita Haxhi Llesheviç
  UPT Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike Mekatronike Agron Perashi
  USH Fakulteti i Shkencave të Natyrës Fizioterapi Aida Jakup Beciq
  UPT Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes Arkitekture Aksa Molabecirovic
  UMT Fakulteti i Mjekesise Mjekesi e Pergjithshme Alba Osman Sukaliq
  UT Fakulteti i Ekonomise Finance Albert Pulti
  USH Fakulteti i Gjuheve te huaja Gjermanisht Anida Nexhat Kollari
  UT Fakulteti i Gjuheve te Huaja Gjuhe Gjermane Arbana Hajredin Taipi
  USH Fakulteti i Shkencave Shoqerore Gjeografi Arbes Daut Karminxhoja
  UT Fakulteti i Historise dhe Filologjise Gjuhe – Letersi Arbesa Vehbi Zenunovic
  UT Fakulteti i Shkencave te Natyres Biologji Arbesa Vehdi Zenunovic
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Arsimi fillor Ardita Elez Lika
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Punë sociale Ardita Nagib Abazoviq
  UMT Fakulteti i Shendetit Publik Shendet publik Arijana Sead Husiq
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Cikli Parashkollor Arijeta Skënder Aruceviç
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Cikli Parashkollor Arijona Muho Dushku
  USH Fakulteti Ekonomik Turizëm Arjan Tahiri
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Cikli Parashkollor Arjanisa Sulo Dasharami
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Edukim fizik e sporte Arlind Muzafer Hoxhiq
  USH Fakulteti Ekonomik Financë – Kontabilitet Arlinda Llazorja
  USH Fakulteti i Shkencave të Natyrës Infermieri e përgjithshme Arlinda Sula Dasharami
  USH Fakulteti Ekonomik Turizëm Artan Tahir
  USH Fakulteti i Shkencave Shoqerore Gjeografi Beqir Enver Sefa
  USH Fakulteti i Shkencave Shoqerore Histori Bertisa Meto Ishmak
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Punë sociale Dina Kolja Ivezaj
  USH Fakulteti i Shkencave të Natyrës Informatike Ditjon Diamant Mehmeti
  USH Fakulteti Ekonomik Financë – Kontabilitet Edlira Hasanagiç
  USH Fakulteti i Shkencave të Natyrës Matematike Edona Dul Asllani
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Cikli Parashkollor Edona Fatli Kurtoviç
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Psikologji Elmedina Sulejman Bisha
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Psikologji Emira Shaban Kurtoviq
  USH Fakulteti i Shkencave të Natyrës Infermieri e përgjithshme Enisa Halit Pleviq
  USH Fakulteti i Shkencave të Natyrës Fizioterapi Ermir Mehmet Kraja
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Cikli Parashkollor Fikrete Jakup Shaptafoviç
  UMT Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike Infermieri Florinda Xhelal Myrtaj
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Punë sociale Gabriela Andrija Simonoviç
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Arsimi fillor Gëzime Hamza Kurti
  UPT Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes Arkitekture Gresa Murati
  USH Fakulteti Ekonomik Administrim – Biznes Ilir Rexha
  USH Fakulteti i Gjuheve te huaja Anglisht Indira Fadil Lekperiç
  UT Fakulteti i Ekonomise Administrim biznes Ismail Bushati
  UT Fakulteti i Drejtesise Drejtesi Ismail Kadri Bushati
  UMT Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike Infermieri Ismail Kadri Bushati
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Arsimi fillor Jasmina Bajram Kaleziq
  UMT Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike Logopedi Jehona Basri Milla
  USH Fakulteti i Gjuheve te huaja Anglisht Kristian Gjergj Mirditoviç
  UT Fakulteti i Ekonomise Administrim biznes Lek Lucgjonaj
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Arsimi fillor Leudrit Xhemal Dedoviq
  UA Fakulteti i Artit Skenik Aktrim Lindita Smail Çunmulaj
  UT Fakulteti i Ekonomise Administrim biznes Majlinda Seferoviq
  USH Fakulteti Ekonomik Administrim – Biznes Marjana Lukiq
  USH Fakulteti Ekonomik Administrim – Biznes Mersim Taganoviç
  USH Fakulteti i Gjuheve te huaja Anglisht Nermin Gani Rexha
  UT Fakulteti i Historise dhe Filologjise Histori Nurija Cekovic
  UMT Fakulteti I Mjekesise Dentare Stomatologji Pashko Rrok Dreshaj
  UPT Fakulteti i Inxhinierise se Ndertimit Inxhinieri Gjeodezi Rrok Ivezaj
  USH Fakulteti Ekonomik Administrim – Biznes Sandra Gojçeviç
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Punë sociale Seide Luan Mollabeqiri
  USH Fakulteti Ekonomik Turizëm Tar Dushaj
  UMT Fakulteti i Mjekesise Mjekesi e Pergjithshme Tereze Rrok Dreshaj
  USH Fakulteti i Drejtesise Drejtesi Teuta Enver Karja
  USH Fakulteti i Gjuheve te huaja Gjermanisht Teuta Ramiz Peroviç
  UMT Fakulteti i Farmacise Farmaci Yllka Zejnel Katana
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Psikologji Zyl Osman Shaptafoviç
  USH Fakulteti i Shkencave te Edukimit Cikli Parashkollor Zyli Ramiz Ardoliq
  UPT Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes Arkitekture Amina Bisha
  UMT Fakulteti i Mjekesise Mjekesi e Pergjithshme Anesa Xhavid Cucoviq
  UMT Fakulteti I Mjekesise Dentare Stomatologji Arbesa Vehbi Zenunovic
  UMT Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike Logopedi Arbesa Vehbi Zenunovic
  UMT Fakulteti i Mjekesise Mjekesi e Pergjithshme Arijana Sead Husiq
  UMT Fakulteti i Mjekesise Mjekesi e Pergjithshme Arjeta Iso Adoviq
  UMT Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike Logopedi Artan Sheqer Lamovic
  UMT Fakulteti i Shendetit Publik Shendet publik Artan Sherqer Lamoviq
  UMT Fakulteti i Mjekesise Mjekesi e Pergjithshme Edona Dul Asllani
  UMT Fakulteti i Mjekesise Mjekesi e Pergjithshme Florinda Xhelal Myrtja
  UMT Fakulteti I Mjekesise Dentare Stomatologji Gazmen Kasem Nikoviç
  UMT Fakulteti i Shendetit Publik Shendet publik Ismail Kadri Bushati
  UPT Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes Arkitekture Lek Lucgjonaj
  UMT Fakulteti i Mjekesise Mjekesi e Pergjithshme Marin Kole Camaj
  UMT Fakulteti i Farmacise Farmaci Monika Viktor Dreshaj
  UMT Fakulteti i Mjekesise Mjekesi e Pergjithshme Pashko Rrok Dreshaj
  UMT Fakulteti i Mjekesise Mjekesi e Pergjithshme Shehida Qerem Elezoviq
  UT Fakulteti i Ekonomise Finance Suzana Bushatliq
  UMT Fakulteti I Mjekesise Dentare Stomatologji Tereze Rrok Dreshaj