Nënkryetari i Parlamentit Genci Nimanbegu viziton parlamentin e Skocisë.

0

Nënkryetari i parlamentit të malit të Zi Genci Nimanbegu sot vizitoi parlamentin e Skocisë.
Ai theksoi në postimin e tij në Twitter përvojën e marrë në planifikim të buxhetit, punësimit dhe zhvillimit.
Përndryshe në këtë vizitë merr pjesë komisioni për ekonomi i parlamentit.