KKSH: Urim për Krishtlindje

0

                            Urim për Krishtlindje

Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi dhe në emrin tim personal, të gjithë besimtarëve të konfesionit katolik ju uroj gëzuar Krishtlindjet.

Të nderuar besimtar, të nderuar shqiptar kudo që ndodheni. Festat janë një rast i shkëlqyer  për të bërë vizita të ndërsjellta, për të përcjellur dashuri, respekt e unitet ndër shqiptarët e të gjitha besimeve,  dhe uroj që kjo traditë të vazhdoj përgjithmonë.

Gëzuar dhe për shumë mot!