Klubi i Taekwondo-së Ulqini: 24 medalje në Kupën e Malit të Zi

0

Të dielen me datë 20.12.2015 në Podgoricë u mbajtë Kupa e Malit të Zi në sportin e Taekwondo-së në diciplinat dyliftim dhe forma. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 12 garues në të gjitha kategoritë. Klubi i Ulqinit arriti këtë rezultatë, gjithësejt 24 medalje, prej tyre: 17 të arta dhe 7 të argjendit si dhe dy kupa.
Garuesit më të suksseshëm ishin Esad Kraja dhe Amra Dushku duke fituar nga 3 medalje të arta.

Medaljet e fituara për ekipin e Taekwondo-së Ulqini janë.
Esad Kraja dy medalje të arta, kategoria individuale dhe ekipore
Amra Dushku dy medalje të arta, kategoria individuale dhe ikipore.
Medina Kanaqi me dy medalje të arta, në kategorin individuale dhe ekipore.
Ardiana Karamanaga me dy medalje një e artë një e argjendit, në kategorinë individuale dhe ekipore.
Amrudin Hoxha dy medalje të arta, kategoria individuale dhe ekipore.
Florian Efendija dy medalje argjendit, kategoria individuale dhe ekipore.
Xheneta Kanaqi dy medalje një e arte dhe argjendit, kategoria individuale dhe ekipore.
Edin Islamoviq medalje e artë, kategoria individuale.
Edina Kraja dy medalje e artë dhe argjendit, kategoria individuale dhe ekipore.
Amina Kanaqi medalje e artë kategoria individuale.
Nuri Kanaqi me dy medalje një e artë dhe një e argjend, kategoria ekipore dhe individuale.

Diciplina e dyluftimit:

Esad Kraja medalje e artë kategoria -49 kg.
Amra Dushku medalje e artë në kategorinë -33 kg.
Ardiana Karamanaga medalje e argjendit kategoria -49 kg.
Edina Kraja medalje e argjendit kategortia -47 kg.

Në renditjen e përgjithshme klubi i Taekwondo-së Ulqini u rendit i pari në kategorinë e Formave duke fituar kupën e vendit të parë, dhe i dyti në kategorinë e dyluftimit duke fituar kupën e vendit të dytë. Me këtë garë përfuduam vitin 2015. Falenderojmë të gjtihë sponsorët që na mundësuan pjesmarrjen në Kupën e Malit të Zi si dhe të gjithë ata që na përkrahën gjatë gjithë vitit 2015. Ju faleminderit.