Friday, September 20, 2019

Si u shpëtua Mavriani të mos bëhej deponi

Në vitin 2007 pushteti i atëhershëm ka propozuar që në Mavrian të bëhet deponia sanitare dhe për këtë ishte bërë gati edhe dokumentacioni për...

URA i cilëson festimet në Tuz si fashiste

Nga lëvizja qytetare URA siç thonë, dënojnë thirrjet dhe ikonografit fashiste nga mbrëmja e festimit në Tuz, dhe më e përgjegjshme për ketë situatë...

DPS: Festimi në Tuz është një incident i shëmtuar ( VIDEO)

Festimi i mbështetësve te Forumit Shqiptar, i cili pasoi pas përfundimit te zgjedhjeve ne Tuz, hodhi njolle ne te gjithë procesin zgjedhor, te parat...

KULTURË

Mentor Llunji: Projektimi aseizmik dhe arkitektura 

Në numrin e ri të revistës profesionale Pogled, e cila boton artikuj me tema të arkitekturës dhe inxhinjerisë së ndërtimit, është publikuar edhe një...
Ulcinj
broken clouds
18 ° C
19 °
17 °
39 %
5.7kmh
75 %
Fri
22 °
Sat
21 °
Sun
22 °
Mon
23 °
Tue
24 °

Video nga Gëzim Mavriqi

KURIOZITETE

LATEST REVIEWS

Delta City: Panair i bashkëpunimit ndërkufitar ndërmjet Malit të Zi dhe...

Në qendrën tregtare Delta City, sot është hapur panairi i bashkëpunimit ndërkufitar ndërmjet Malit të Zi dhe Shqipërisë. Në këtë panair, i cili organizohet nga...

FORCA uron Pashkët

JAVA

HOLIDAY RECIPES

Nënshkruhet marrëveshja me Ujësjellësin Rajonal

Sot në kabinetin e Kryetarit të komunës u nënshrua marrëveshja njëvjeçare ndërmjet NP,,Ujësjellësit Rajonal” nga njëra anë dhe Komunës së Ulqinit dhe NP,,Ujësjellës-kanalizimi,,nga ana...
- Advertisement -